LEVEL UP YOUR LIFE
THE WAY YOU WANT IT
LEVEL UP YOUR LIFE
THE WAY YOU WANT IT
LEVILO
Levilo is a peer-to-peer learning platform. Based on the desire on closing the knowledge gap between formal education and real-life facts, we create Levilo to be the mediator between the one who has knowledges and the others who need it.
 
Starting as a finance-learning community back in 2016, known as Scaleup.id before. Levilo is now running its operation in self development education, business, and property related knowledges.
LEVILO
Levilo is a peer-to-peer learning platform. Based on the desire on closing the knowledge gap between formal education and real-life facts, we create Levilo to be the mediator between the one who has knowledges and the others who need it.
Starting as a finance-learning community back in 2016, known as Scaleup.id before. Levilo is now running its operation in self development education, business, and property related knowledges.
ONLINE COURSE
Digital Property 
Masterclass
Learn how to invest in property, create your passive income through property and make your property works for you. Avoid the messy risk of wrong investment that can cost you more that hundred millions rupiah.
Financial Literacy
Understand how the money works around you, manage your money to create the life you want it. Learn the basic of investment principle, and how to create a financial plan to help you reach your own financial freedom.
EVENTS
Financial Management for Business Owner When In Covid19 Situation
Learn how to manage finanial in covid19 situation. 
Investment for Dummies
Learn how to manage your investment for dummies.
Managing Your Personal Assets and
Wealth for Business Owner
Learn how to manage your personal asset and wealth. 
WORK WITH LEVILO
We can help you to create your own ONLINE COURSE and your EVENTS! For any additional business inquiries or partnership:
TESTIMONIALS
Yusuf Satria - Pengusaha
“Saya terinsipirasi ingin mencari kost-kostan yang bisa membiayai cicilannya sendiri malah masih bisa dapat lebihan. Setelah perjalanan panjang saya mencari sana-sini dan bertanya kepada pak Gusti juga. Saya akhirnya bisa deal kos-kosan yang sekarang occupancynya di 98% cuma kosong 1 kamar. Terima kasih pak Gusti dan materi-materi DPM karena sedikit banyak membantu saya. Tanpa hal tersebut saya tidak bisa melakukannya. Terima kasih”
Johnny Tjong - Investor Properti
"Setelah sekian kali saya bermain Cashflow game, saya belajar lagi. Saya lebih mengerti makna dari game ini, di ingatkan kembali dan saya bisa mencapai kebebasan keuangan saya dengan strategi dari permainan ini. Sering-sering main dan tingkatkan financial IQ Anda bersama komunitas ini".
Arwin - Pengusaha dan Investor Properti
"Thanks to Pak Gusti dan team ScaleUp.id, sudah memberikan wadah buat kita yang mau belajar mengenai investasi, jujur banyak banget ilmu yang saya dapat dari sini, banyak banget mindset-mindset yang saya dapat dari sini, tinggal dipraktikan berulang-ulang aja nih, menuju kebebasan keuangan. Khususnya buat pak Gusti terima kasih banyak sudah mau sharing terus sama kita, gak ada yang diajarin kayak gini di sekolahan"
OUR PARTNERS
FEATURED ON
Levilo is a peer-to-peer learning platform. Based on the desire on closing the knowledge gap between formal education and real-life facts, we create Levilo to be the mediator between the one who has knowledges and the others who need it.

Starting as a finance-learning community back in 2016, known as Scaleup.id before. Levilo is now running its operation in self development education, business, and property related knowledges.
Address
Perumahan Puri Permata Media, Jl Topaz Raya Ruko C2 no 22, Puri Kembangan Jakarta Barat.
Contact Us
Follow us here
Check Our Podcast